Livestream veldrit in Dendermonde

Livestream veldrit in Dendermonde

26 december 2020 Uit Door Sportredactie

– WB Veldrijden –

Livestream veldrit in Dendermonde

DENDERMONDE – Zondag staan de veldrijders opnieuw aan de start. Dan staat de wereldbekerwedstrijd in Dendermonde op het programma. Ook deze wedstrijd is te zien op tv en de gratis stream. De uitzending start om 13.40 uur met de dames. De mannen staan om 15.05 uur aan de start.

Winnaars

Bij de vrouwen heeft Lucinda Brand de eerste twee wedstrijden weten te winnen. Bij de mannen won Mathieu van der Poel vorige week de wereldbeker veldrit in Namen. Van de Poel is in vorm en is dan ook de grote kanshebber voor de winst.

Gratis Livestream!

Livestream veldrit in Dendermonde
Livestream veldrit in Dendermonde

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...