Livestream VVV Venlo – FC Utrecht

Livestream VVV Venlo – FC Utrecht

11 september 2020 0 Door Sportredactie

Gratis Eredivisievoetbal kijken!

Livestream VVV Venlo – FC Utrecht

VENLO – VVV Venlo en FC Utrecht trappen vrijdagavond om 20.00 uur in Venlo af voor de tweede competitieronde in het eredivisie. Deze wedstrijd is live te zien via de gratis stream!

Vorige wedstrijd

VVV Venlo is het nieuwe voetbalseizoen van start gegaan met een klinkende 5-3 overwinning op FC Emmen. VVV speelde vooral in de tweede helft van de wedstrijd een prima partij. FC Utrecht treed vrijdagavond aan voor hun eerste duel in de competitie. De wedstrijd van vorig weekend tegen AZ is in verband met het duel van AZ in de voorronde van de Champions League verplaatst naar een later tijdstip.

We verwachten vrijdagavond om 20.00 uur een mooie pot voetbal in Venlo. Beide ploegen zullen voor de volle winst willen gaan en drie punten willen pakken. Dus ga er maar even lekker voor zitten en geniet van de wedstrijd tussen VVV Venlo en FC Utrecht. We wensen je veel kijkplezier!

Livestream VVV Venlo – FC Utrecht

Livestream VVV Venlo - FC Utrecht
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter