Livestream Wielerkoers Milaan - Turijn

Livestream Wielerkoers Milaan – Turijn

1 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[t4b-ticker]

Livestream Wielerkoers Milaan – Turijn

MILAAN – Woensdag 5 augustus starten de wegrenners voor de een daagse wielerkoers Milaan – Turijn. Het parcours heeft een lengte van 198 kilometer en start in Milaan waarna de finishlijn in Turijn ligt.

Milaan - Turijn 198 kilometer
Klassement 2019

De editie van 2019 werd gewonnen door de Canadees Michael Woods. De Spanjaard Alejandro Valverde greep in Turijn de tweede plaats voor Brit Adam Yates. Beste Nederlander in 2019 was de Groninger Bauke Mollema. Mollema ging als zevende over de eindstreep.

Start en finish

De renners gaan rond 14.00 uur van start in Milaan en worden rond 18.15 uur verwacht op de finishlijn in Turijn.

Gratis Livestream

Deze wielerwedstrijd is live en gratis te zien via een livestream. Wil jij geen meter missen van deze enerverende wielerkoers? Ga dan hier naar de stream linkjes om live te kijken!

Livestream Wielerkoers Milaan - Turijn
SPORT IN GRONINGEN – Normaal gesproken kijken sportliefhebbers alle sportwedstrijden via een legale weg. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen wielerwedstrijden die vaak door een streamer worden uitgezonden. De kwaliteit ligt met 480p tot 720p iets lager dan dat je gewend bent, maar het is zeker goed te doen. Mits je daar vrede mee hebt, vind je hier een prima alternatief!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl

Meer gratis livestreams!!

Volg ons ook op twitter!