Livestream Willem II - Heracles Almelo

Livestream Willem II – Heracles Almelo

18 september 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Gratis Eredivisievoetbal kijken!

Livestream Willem II – Heracles Almelo

TILBURG – Willem II en Heracles Almelo trappen zondagmiddag om 14.30 uur in Tilburg af voor de tweede competitieronde in het eredivisie. Deze wedstrijd is live te zien via de gratis stream!

Vorige wedstrijd

Willem II begon het voetbalseizoen direct al met een nederlaag. De Tilburgers liepen vorige week tegen een 2-0 nederlaag aan op bezoek bij SC Heerenveen. Het is de Tilburgers er dus aan gelegen om dit weekend drie punten binnen te halen. Heracles Almelo kwam beter uit de startblokken. Een week geleden wisten ze op eigen veld ADO Den Haag met 2-0 te verslaan.

We verwachten zondagmiddag om 14.30 uur een mooie pot voetbal in Tilburg. Beide ploegen zullen voor de volle winst willen gaan en drie punten willen pakken. Dus ga er maar even lekker voor zitten en geniet van de wedstrijd tussen Willem II en Heracles Almelo. We wensen je veel kijkplezier!

Livestream Willem II – Heracles Almelo

Livestream Willem II - Heracles Almelo
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter