Livestream WK Mountainbike Oostenrijk

Livestream WK Mountainbike Oostenrijk

10 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Gratis WK Mountainbike kijken! –

Livestream WK Mountainbike Oostenrijk

LEOGANG – In het Oostenrijkse Leogang worden de WK Mountainbike wedstrijden verreden. De strijd om de regenboogtruien in het mountainbiken is zaterdag live te zien zien via een gratis stream. De vrouwen beginnen om 12.00 uur, de mannen om 14.30 uur. Beide wedstrijden worden zijn hier te zien!

Programma en livestream

Zaterdag 10 oktober
10.00 Beloften-vrouwen XCO
Ceylin del Carmen Alvarado

12.15 Vrouwen-elite XCO
Anne Terpstra, Anne Tauber, Sophie von Berswordt

14.45 Mannen-elite XCO
Milan Vader

Zondag 11 oktober
Downhill finales

Livestream WK Mountainbike Oostenrijk

Livestream WK Mountainbike Oostenrijk
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...