Livestream WTA Tour Kiki Bertens vs Ekaterina Alexandrova

Livestream WTA Tour Kiki Bertens vs Ekaterina Alexandrova

14 februari 2020 0 Door Sportredactie

SINT-PETERSBURG – Tennisster Kiki Bertens speelt zaterdagmiddag in de halve finale van de WTA Tour in Sint-Petersburg tegen de Russische Ekaterina Alexandrova. De wedstrijd Bertens – Alexandrova is zaterdagmiddag ook online live te zien via de gratis livestream. De livestreams van de partij vind je hier onder.

Livestream 1Livestream 2Livestream 3Livestream 4

Bertens treft in dit toernooi voor de derde keer een Russische tegenstandster. Alexandrova is nummer 28 van de wereld. De tennisster uit Rusland profiteerde vrijdag van een walk over van wereldtopper Petra Kvitova. 

In 2019 schreef Bertens het WTA toernooi in Sint-Petersburg op haar naam. Dit jaar is de Wateringse als tweede geplaatst en samen met de Zwitsere Belinda Bencic topfavoriet voor de eindzege.

Meer livestreams

Tennis kijken kan tegenwoordig ook online vaak gratis. Zo kan je via LIVE TV de gewenste tennispartij die je wilt kijken opzoeken en aanklikken. De gratis livestreams zijn rond een half uur voor de partij te vinden. Maar ook via Playlivestream kan je dagelijks gratis tennis kijken.

Maar ook via Jokerslivestream zit je goed wat betreft gratis tennis livestreams. Ook online via Stream2watch en Streamhunter kan je live naar tennis partijen kijken.

Via Balletuin kan je ook live en gratis via de livestream ATP en WTA tennis kijken. Tot slot kan je via Tennis TV ook nog eens online tennis kijken.

Livestreams: Sportstream24.nl

Meer gratis livestreams!!

Volg ons ook op twitter!