Loetsenko wint Touretappe naar Mont Aigoual

Loetsenko wint Touretappe naar Mont Aigoual

3 september 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Gele trui blijft om de schouders Adam Yates

Loetsenko wint Touretappe naar Mont Aigoual

MONT AIGOUAL – De Kazach Aleksej Loetsenko heeft donderdag de ritzege in de zesde etappe van de Ronde van Frankrijk voor zich opgeëist. Loetsenko won de rit naar de top van de Mont Aigoual voor de Spanjaard Jesús Herrada. Loetsenko is de eerste Kazach die een Touretappe wint sinds Alexander Vinokourov in 2010.

Klassement

In het algemeen klassement blijft de gele trui om de schouders van de Brit Adam Yates. Jumbo-Visma rennen Primoz Roglic volgt als tweede op 3 seconden en Tadej Pogacar geeft als derde 7 seconden toe op Yates.

De Groene trui blijft met 129 punten in het bezit van Sam Bennett. Peter Sagan volgt met 117 punten als tweede terwijl Alexander Kristoff met 93 punten op de derde plaats staat. De bolletjes trui is in handen van Benoit Cosnefroy en de witte trui hangt om de jeugdige schouders van Tadej Pogacar.

Zevende etappe van Millau naar Lavaur

Vrijdag staat de zevende etappe op het programma. De renners fietsen over 168 kilometer van Millau naar Lavaur. De renners komen twee bergen van de derde categorie en een berg van de vierde categorie tegen om vervolgens in Laveur te finishen.

Loetsenko wint Touretappe naar Mont Aigoual
Livestream Tour de France
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen wielerwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter