López sterkste op Col de la Loze

López sterkste op Col de la Loze

16 september 2020 0 Door Sportredactie

Roglic steviger in het geel

López sterkste op Col de la Loze

MÉRIBEL – Miguel Ángel López heeft de 17de touretappe van Grenoble naar de top van de Col de la Loze gewonnen. Jumbo-Visma renner en gele trui drager Primoz Roglic finishte met 17 seconden voorsprong op Tadej Pogacar als tweede.

Klassement

In het algemeen klassement hangt de gele trui steviger om de schouders van Primoz Roglic. Roglic finishte na Miguel Ángel López als tweede in de etappe van woensdag en pakte 17 seconden winst op de nummer twee in het klassement Tadej Pogacar. In het algemeen klassement heeft Roglic 57 seconden voorsprong op zijn landgenoot Tadej Pogacar en 1 minuut en 26 seconden op de nummer drie Miguel Ángel López. Tom Dumoulin is de beste Nederlander in het klassement. Dumoulin staat op 7 minuten en 23 seconden negende.

Etappe 18

Donderdag staat er opnieuw een zware bergetappe op het programma. Dan rijden de renners over 175 kilometer van Méribel naar La Roche Sur Foron. Het peloton moet dan een berg van de 3e categorie, een van de 2e, twee van de 1e en een berg van de zwaarste categorie trotseren. Opnieuw een dag voor de renners die voor een goed klassement willen gaan dus.

López sterkste op Col de la Loze

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter