Lucinda Brand sprint in Heusden-Zolder naar zege

Lucinda Brand sprint in Heusden-Zolder naar zege

26 december 2020 Uit Door Sportredactie

– Veldrijden –

Lucinda Brand sprint in Heusden-Zolder naar zege

ZOLDER – Lucinda Brand heeft zaterdagmiddag de Superprestige van Heusden-Zolder op haar naam geschreven. In de eindsprint was ze de sterkste van een kopgroep van vier dames.

Nederlands feestje

Ceylin Alvarado sprintte naar de tweede plaats en Annemarie Worst eindigde als derde. Denise Betsema greep naast een podiumplaats zij eindigde als vierde.

Het was in Heusden-Zolder zoals zo vaak weer een Nederlands feestje. Manon Bakker en Inge van der Heijden werden vijfde en zesde. Anna Kay was de beste buitenlandse op een zevende plaats.

Gratis Livestream!

Lucinda Brand sprint in Heusden-Zolder naar zege
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter