Lucinda Brand wint Jaarmarktcross in Niel

Lucinda Brand wint Jaarmarktcross in Niel

11 november 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Lars van der Haar vierde bij de mannen –

Lucinda Brand wint Jaarmarktcross in Niel

NIEL – Een ijzersterke Lucinda Brand heeft woensdagmiddag in het Belgische Niel de Superprestige Jaarmarktcross aan haar erelijst toegevoegd.

Onder druk zetten

Ceylin Alvarado eindigde als tweede en Denise Betsema kwam als derde over de streep. Brand domineerde vanaf de eerste ronde de koers die ze ook in 2019 op haar naam schreef. Alvarado en Betsema konden niet meer doen aan volgen. Yara Kastelijn en Annemarie Worst kwamen als vierde en vijfde over de streep. Voor Worst had er misschien vandaag meer ingezeten maar in de eerste ronde moest ze van de fiets toen haar ketting er af vloog.

“Ik wist precies waar ik ze onder druk moest zetten. Op de plekken waar ik dat deed liep ik steeds weer uit. Ik ben er echt heel erg blij mee”, waren de eerste woorden van winnares Brand na afloop van de race.

Van der Haar vierde

De nummer drie van de EK veldrijden, Lars van der Haar eindigde bij de mannen als vierde. De overwinning ging naar de Belg Laurens Sweeck. Eli Iserbyt en Toon Aerts eindigden voor Van der Haar als tweede en derde.

Gratis Livestream!

Lucinda Brand wint Jaarmarktcross in Niel
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...