Lucinda Brand wint WB wedstrijd in Tabor

Lucinda Brand wint WB wedstrijd in Tabor

29 november 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Alvarado tweede in Tabor –

Lucinda Brand wint WB wedstrijd in Tabor

TABOR – Veldrijdster Lucinda Brand heeft in Tabor de eerste Wereldbeker wedstrijd op haar naam geschreven. Brand bleef wereldkampioene Ceylin del Carmen Alvarado met 24 seconden voorsprong ruim voor. De derde plek van Denise Betsema maakte het Nederlandse podium compleet.

Matige partij voetbal

Lucinda Brand maakte in de beginfase van de race al duidelijk kenbaar dat ze voor een goede klassering wilde gaan. Ze nam dan ook al vroeg de kop over en fietste weg van de rest. Ceylin del Carmen Alvarado kon het ontstane tijdverschil in de slotfase niet meer dichten en greep de tweede plaats. Betsema sprintte vervolgens naar de derde plaats.

Gratis Livestream!

Moeizame overwinning van AZ op FC Emmen
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...