Luhukay debuteert met nederlaag tegen PEC

Luhukay debuteert met nederlaag tegen PEC

21 maart 2021 Uit Door Sportredactie

ZWOLLE – Jos Luhukay is zijn eerste duel als coach van VVV Venlo met een nederlaag begonnen. In Zwolle eindigde de wedstrijd tegen PEC na negentig minuten met 2-1 in het voordeel van de thuisploeg. PEC Zwolle vergaarde met de thuiszege belangrijke punten om uit de degradatiezone te blijven.

Stand van zaken

PEC Zwolle staat na de thuisoverwinning op VVV Venlo op 29 punten in de eredivisie. Hiermee staat PEC op de dertiende plaats. VVV Venlo zit in een lastig pakket. De ploeg uit Venlo staat met 22 punten op een gevaarlijke vijftiende plaats.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!

Share this...