Marathonschaatsen: Bart Hoolwerf sterkste in Den Haag

Marathonschaatsen: Bart Hoolwerf na 2 wedstrijden klassementsleider

DEN HAAG – Bart Hoolwerf van het team van AB Vakwerk heeft zaterdagavond in Den Haag de tweede wedstrijd in de KPN Marathon Cup gewonnen.

In een race die 125 ronden duurde sprintte het peloton voor de overwinning. Gary Hekman zette in de laatste ronde aan maar in de laatste bocht kwam Arjan Stroetinga van Royal A-ware onderdoor en leek de overwinning te pakken. Niets bleek minder waar want van achteruit kwam Bart Hoolwerf nog voorbij op de streep.

In het algemeen klassement staat Bart Hoolwerf (46,1 pnt) bovenaan, gevolgd door Mats Stoltenborg (31 pnt) en Daniel Niero (31 pnt).

Volgende week zaterdag staat de volgende wedstrijd om de KPN Marathon Cup op het programma in het Overijsselse Deventer.

Livestreams: Sportstream24.nl

Volg ons ook op twitter!

Sportredactie

Next Post

Basketbal: Donar heeft geen moeite met Aris

zo okt 27 , 2019
Basketbal: In Sporthal het Kalverdijkje winnen de Groningers (Donar) met 103-70 LEEUWARDEN – De basketballers van Donar hebben zaterdagavond de noordelijke twist tegen Aris Leeuwarden overtuigend weten te winnen. Het werd in sporthal het Kalverdijkje 70-103 in het voordeel van de Groningers. Woensdag staat voor de ploeg van coach Erik […]
Basketbal Donar

Contact

Open chat
1
(Alleen beschikbaar voor whatsapp berichten!) Sport in Groningen Whatsapp! Stuur ons een tip, nieuwsbericht, verslag of foto via whatsapp!
Klik op onderstaande button om een bericht te sturen!
Een e-mailbericht sturen mag natuurlijk ook: info@sportingroningen.nl
Powered by
{ "slotId": "", "unitType": "responsive", "pubId": "pub-9624648493023345", "resize": "auto" }
%d bloggers liken dit: