Marc Soler wint 2e etappe in Vuelta

Marc Soler wint 2e etappe in Vuelta

21 oktober 2020 0 Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Roglic blijft in rode trui –

Marc Soler wint 2e etappe in Vuelta

LEKUNBERRI – Marc Soler heeft de tweede etappe in de Vuelta gewonnen. Soler finishte na 151 kilometer solo in Lekunberri. Jumbo-Visma renner Primoz Roglic finishte als tweede en blijft de drager van de rode leiderstrui.

Dumoulin

Tom Dumoulin verloor in de tweede etappe veel tijd. De Nederlander finishte in de etappe 8 minuten en 20 seconden achter de winnaar Marc Soler en eindigde hiermee als 37ste.

Wout Poels is in de Ronde van Spanje de best geklasseerde Nederlander. Poels staat met 3 minuten en 3 seconden achterstand op de leider 21ste.

Gratis Livestream!

Marc Soler wint 2e etappe in Vuelta
Livestream Vuelta a España

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter