Marianne Vos wint veldrit in Essen

Marianne Vos wint veldrit in Essen

22 december 2020 Uit Door Sportredactie

– Veldrijden –

Marianne Vos wint veldrit in Essen

ESSEN – Marianne Vos heeft dinsdagmiddag de Ethias Cross in Essen gewonnen. De veldrijdster kwam in haar eerste wedstrijd van het seizoen solo over de finish.

Brand en Alvarado niet aan de start

De Française Perrine Clauzel pakte op een paar tellen het zilver en Inge van der Heijden het brons. Lucinda Brand en Ceylin Alvarado stonden in Essen niet aan de start.

Gratis Livestream!

Moeizame overwinning van AZ op FC Emmen
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...