Martin Jol technisch adviseur ADO den Haag

Martin Jol technisch adviseur ADO den Haag
Martin Jol technisch adviseur ADO den Haag

DEN HAAG – ADO Den Haag heeft een adviseur met een flinke dosis ervaring, voetbalverstand én clubliefde binnengehaald. Na het aantrekken van de Engelse hoofdcoach Alan Pardew en diens nieuwe assistent Chris Powell is nu ook Martin Jol neergestreken op zijn oude nest. Jol (63) wordt technisch adviseur van de Haagse club.

Algemeen Directeur Mohammed Hamdi is verguld met de komst van Jol: “Martin is één van de meest vooraanstaande Nederlandse trainers. En ook nog eens een Haags voetbalmonument. Het is fantastisch dat hij er, samen met Alan Pardew en de rest van de staf, alles aan wil doen om ADO Den Haag uit deze benarde positie te halen.

Livestreams: Sportstream24.nl

Meer gratis livestreams!!

Volg ons ook op twitter!

Sportredactie

Next Post

BinckBank Tour 2020 van start in Dokkum

wo dec 25 , 2019
DOKKUM – De belangrijkste wielerkoers voor professionele renners, de BinckBank Tour, begint volgend jaar op maandag 31 augustus in Dokkum. De rittenkoers door Nederland en België duurt tot en met zondag 6 september. In 2015 en 2016 deed de voorganger van de BinckBank Tour Fryslân ook aan. Beide keren was […]
BinckBank Tour 2020 van start in Dokkum

Contact

Open chat
1
(Alleen beschikbaar voor whatsapp berichten!) Sport in Groningen Whatsapp! Stuur ons een tip, nieuwsbericht, verslag of foto via whatsapp!
Klik op onderstaande button om een bericht te sturen!
Een e-mailbericht sturen mag natuurlijk ook: info@sportingroningen.nl
Powered by
{ "slotId": "", "unitType": "responsive", "pubId": "pub-9624648493023345", "resize": "auto" }
%d bloggers liken dit: