Max Verstappen pakt F1 zege op Silverstone

Max Verstappen pakt F1 zege op Silverstone

9 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Max Verstappen pakt F1 zege op Silverstone

SILVERSTONE – Max Verstappen heeft de vijfde Grand Prix van het Formule 1-seizoen gewonnen. Op het Engelse Silverstone won de Nederlander met overmacht de 70th Anniversary Grand Prix.

Wereldkampioen Lewis Hamilton, die de vorige week nog de Grand Prix op Silverstone won finishte als tweede. Valtteri Bottas moest genoegen nemen met de derde plaats.

Het was voor Verstappen, die vorig jaar november in Brazilië zijn laatste overwinning boekte, de negende Grand Prix overwinning in zijn loopbaan.

Grand Prix van Spanje

Volgende week racen de Formule 1 machines in Barcelona. Dan staat de Grand Prix van Spanje op het programma. Sinds 1991 maakt het Circuit de Barcelona-Catalunya deel uit van Formule 1. Het heeft een ideale mix van snelle bochten, langzame bochten en rechte stukken. In de wintermaanden testen de teams daarom vaak in Barcelona. Maak je klaar voor de GP van Spanje; ‘t circuit waar Max zijn allereerste F1-zege veroverde.

Livestream Grand Prix van Spanje

Net als voorgaande Grand Prix wedstrijden is ook die van Spanje weer live te zien via Ziggo Sport. Natuurlijk is er ook weer een pagina met gratis streams beschikbaar.

Gratis Livestream Formule 1
SPORT IN GRONINGEN – Normaal gesproken kijken sportliefhebbers alle sportwedstrijden via een legale weg. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen formule 1 races die vaak door een streamer worden uitgezonden. De kwaliteit ligt met 480p tot 720p iets lager dan dat je gewend bent, maar het is zeker goed te doen. Mits je daar vrede mee hebt, vind je hier een prima alternatief!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!