Max Verstappen wint Grand Prix van Frankrijk ©SIG/SS24

Max Verstappen wint Grand Prix van Frankrijk

20 juni 2021 Uit Door Sportredactie

Max Verstappen wint Grand Prix van Frankrijk

FORMULE 1 – Zondagmiddag staat de Formule 1 Grand Prix van Frankrijk op het programma. Max Verstappen noteerde tijdens de trainingen en kwalificatie de snelste tijden. Zal het genoeg zijn om zondagmiddag als eerste Nederlander de Grand Prix van Frankrijk te winnen? Wij denken van wel. Wat verwacht jij?

Geschiedenis
De Grand Prix van Frankrijk staat, met enkele uitzonderingen daargelaten, al sinds de start van het Formule 1 kampioenschap op de racekalender. Michael Schumacher wist met acht overwinningen de meeste Grand Prix op zijn naam te schrijven. De Fransman Alain Prost won zijn thuiswedstrijd zes keer. Lewis Hamilton wist de laatste twee edities te winnen.

Max Verstappen wint Grand Prix van Frankrijk mis dit niet!

KIJK HIER LIVE DE GRAND PRIX VAN FRANKRIJK 2021

Max Verstappen wint Grand Prix van Frankrijk
LIVESTREAM!!

WATCH FREE LIVE SPORTSTREAMS

SPORT IN GRONINGEN / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om gratis naar alle voetbalwedstrijden in de eredivisieeerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK zijn live te zien. Maar natuurlijk hebben we nog veel meer. Zo kijk je ook gratis naar de Olympische Spelen, Formule 1 races, de MotoGP en de MXGP. Ruimte is er ook voor wielrennen. Zo kan je lekker onderuitgezakt kijken naar bijvoorbeeld de Tour de France of één van de andere grote wielerklassiekers en is er ook volop veldrijden volop te zien. Ja en dan nog veel meer zoals tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen enz… Dus zet deze pagina bij jou favorieten zodat je niets hoeft te missen!

Volg ons ook op twitter en facebook!

Share this...