Mercedes bolides blijven snelste op Silverstone

Mercedes bolides blijven snelste op Silverstone

7 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Mercedes bolides blijven snelste op Silverstone

FORMULE 1 – In aanloop naar de tweede achtereenvolgende Formule 1 race op het circuit van het Engelse Silverstone kwamen de F1-bolides vrijdag twee keer op het circuit voor de vrije trainingen.

Mercedes oppermachtig

Nadat een week geleden de Mercedes-machines oppermachtig waren bleek dit ook vrijdagochtend en middag niet anders te zijn. Tijdens zowel de eerste als tweede vrije training stonden de beide Mercedescoureurs bovenaan het lijstje met snelste racetijden

Stuivertje wisselen

Was tijdens de ochtendsessie Valtteri Bottas de snelste en bleef hij zijn Mercedes collega Lewis Hamilton voor. Tijdens de middagsessie was het stuivertje wisselen en stond uiteindelijk Hamilton bovenaan

Max Verstappen derde en vierde

Nederlands hoop in bange dagen, Max Verstappen noteerde tijdens de twee vrije trainingen de derde en vierde tijd in zijn Red Bull Race-machine. Verstappen z’n teamgenoot Alexander Albon leverde in zijn Honda de zesde en elfde tijd af.

Tegenvallende prestatie’s Ferrari

Het Formule 1 team van Ferrari blijft tegenvallend presteren. Steeds maar weer loopt het team tegen problemen aan. Vandaag was het niet anders dan de vorige raceweekenden. Charles Leclerc bleek het beste te presteren. De Fransman wist op het circuit van Silverstone vanochtend de vijfde tijd te noteren en tijdens de middagsessie passeerde hij de meet als zevende. Vettel bleef met veel problemen hangen op de zevende en veertiende tijd.

Zaterdag vrije training en kwalificatie

Zaterdag komen de bolides vanaf 12.00 uur in actie voor de derde en tevens laatste training. Om 15.00 uur gaat de kwalificatie voor de tweede Grand Prix van Groot-Brittannië van start.
Zowel de vrije training als de kwalificatie zijn hier live te zien via de gratis stream!

Livestream F1 Grand Prix Groot-Brittannië (2)
SPORT IN GRONINGEN – Normaal gesproken kijken sportliefhebbers alle sportwedstrijden via een legale weg. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen formule 1 races die vaak door een streamer worden uitgezonden. De kwaliteit ligt met 480p tot 720p iets lager dan dat je gewend bent, maar het is zeker goed te doen. Mits je daar vrede mee hebt, vind je hier een prima alternatief!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter