Mercedes vooraan in tweede training Abu Dhabi

Mercedes vooraan in tweede training Abu Dhabi

11 december 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Verstappen derde –

Mercedes vooraan in tweede training Abu Dhabi

ABU DHABI – Het Mercedes Formule 1 team heeft op de tweede vrije training voor de GP van Abu Dhabi de snelste tijden neergezet. Bottas was in de avondsessie de snelste met 1.36,276, gevolgd door wereldkampioen Lewis Hamilton. Max Verstappen zette op gepaste afstand de derde tijd (1.37,046) op de klok.

Meer gas

Het Mercedes team gaf in de laatste training van de dag duidelijk zichtbaar meer gas. Bottas was wel snel maar zijn teamgenoot Hamilton bleef bij hem in de buurt, al gaf de Brit wel twee tienden toe. Verstappen zat op ruim zeven tienden.

Zaterdagochtend volgt om 11.00 uur de derde vrije training. De kwalificatie start zaterdagmiddag om 14.00 uur. Wil je niets missen van de laatste Formule 1 training, kwalificatie en race? Klik dan hier om gratis te kijken!

Gratis Livestream!

Mercedes vooraan in tweede training Abu Dhabi
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!