Mercedes zet in Rusland concurrentie op achterstand

Mercedes zet in Rusland concurrentie op achterstand

25 september 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Verstappen derde en zevende

Mercedes zet in Rusland concurrentie op achterstand

SOTSJI – De Mercedes Formule 1 coureurs hebben tijdens de eerste twee vrije trainingen voor de GP van Rusland de concurrentie op flinke afstand gezet. Valtteri Bottas was vrijdag op het circuit van Sotsji tweemaal de snelste. Zijn teamgenoot Lewis Hamilton bleef tijdens de tweede training enigszins in de buurt.

Max Verstappen na upgrade aan het testen

Max Verstappen, de nummer drie van het WK-klassement kwam niet verder dan de derde en de zevende tijd. De Honda van Verstappen kreeg richting Rusland een upgrade, die voor komend weekeinde geen gevolgen heeft voor zijn startpositie. Door de upgrade is het Red Bull team nog druk aan het testen om zo zondag tijdens de Grand Prix van Rusland weer goed uit de startblokken te kunnen gaan.

Programma en livestream zaterdag:

Zaterdag 26 september
11.00 uur: Derde vrije training
(Livestream 1Livestream 2Livestream 3)
14.00 uur: Kwalificatie
(Livestream 1Livestream 2Livestream 3)

Livestream training F1 GP Rusland

Mercedes zet in Rusland concurrentie op achterstand
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen formule 1 races. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!