Messi wil weg bij Barcelona

Messi wil weg bij Barcelona

25 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Vertrek Messi aanstaande?

Messi wil weg bij Barcelona

BARCELONA – Lionel Messi wil weg bij FC Barcelona. De Catalanen bevestigen dat ze van hun 33-jarige stervoetballer een officieel verzoek hebben ontvangen om zijn contract te ontbinden.

Clausule

Het contract van de Argentijn loopt nog door tot en met medio 2021, maar de sterspeler heeft een clausule in het contract die hem in staat stelt om aan het eind van ieder seizoen te vertrekken.

Wereldvoetballer

Lionel Messi is al zes keer uitgeroepen tot beste voetballer van de wereld en heeft Barcelona de afgelopen jaren aan tien landstitels en vier Champions League-bekers geholpen. Of Messi inderdaad zijn vertrek zal doorzetten is nog even afwachten.

Gratis livestream Eredivisie voetbal
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken voetballiefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter