Moeizame overwinning van AZ op FC Emmen

Moeizame overwinning van AZ op FC Emmen

22 november 2020 0 Door Sportredactie

– Rode kaart voor Bernadou –

Moeizame overwinning van AZ op FC Emmen

ALKMAAR – AZ heeft zondagavond het moeite gewonnen van FC Emmen. In het AFAS stadion in Alkmaar eindigde het duel in 1-0.

Matige partij voetbal

In een matige partij voetbal trok AZ uiteindelijk aan het langste eind. Een snelle goal van Martins Indi (11) bleek voldoende voor de overwinning op de Drenten. FC Emmen speler Bernadou liep in de 60e minuut na een overtreding tegen een rode kaart aan. Emmen wist in het tweede deel van de wedstrijd via een kopbal van de Leeuw nog wel te scoren maar de aanvaller bleek net buitenspel te staan.

AZ komt na de overwinning op FC Emmen op veertien punten en staat hiermee achtste. FC Emmen staat voorlaatste. De Drenten hebben slechts drie punten uit negen wedstrijden weten binnen te halen.

Gratis Livestream!

Moeizame overwinning van AZ op FC Emmen
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter