Mogelijk toch NK Marathon op natuurijs?

Mogelijk toch NK Marathon op natuurijs?

8 februari 2021 Uit Door Sportredactie

SCHAATSEN – Mogelijk kan er toch een NK Marathon op natuurijs worden verreden. Nadat er besloten was om in verband met de coronapandemie een dikke streep door alle schaatsmarathons te zetten zijn de KNSB, NOC*NSF en VWS toch weer rond de tafel gaan zitten om te bespreken op welke wijze er toch in wedstrijdverband geschaatst zou kunnen worden.

Schaatskoorts

De schaatskoorts slaat toe bij alle schaatsliefhebbers. Vanuit de hele schaatswereld komt de roep om wedstrijden op natuurijs. Zeker nu het er naar uit ziet dat de aangebroken vorstperiode minimaal een week zal gaan duren en de verwachtingen matig tot streng vorst zijn. Zo zou er aan het einde van deze week mogelijk zo maar een ijsvloer van meer dan 20 centimeter kunnen liggen.

Achter de schermen

Achter de schermen werken meerdere partijen aan een coronaproof protocol. Dit om op een verantwoorde en veilige wijze een zogenoemde ‘marathonbubbel’ te kunnen creëren. Zo heeft de KNSB de NOC*NSF en VWS weer rond de tafel geroepen om nogmaals de mogelijkheden te bekijken. Later vandaag zal ook House of Sports aan bij het overleg aanschuiven. Zo ziet het er naar uit dat de instanties bereid zijn te kijken naar de mogelijkheid om een NK marathon op natuurijs te organiseren.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!

Share this...