Mollema wint eerste rit in Ronde van de Var

Mollema wint eerste rit in Ronde van de Var

19 februari 2021 Uit Door Sportredactie

GOURDON – Bauke Mollema heeft vrijdag de eerste rit in de Ronde van de Var gewonnen. In de etappe van Biot naar Gourdon over 188 kilometer was Mollema in de laatste kilometer te sterk voor Greg Van Avermaet en Valentin Madouas. Mollema is ook de eerste leider van de 3-daagse voorbereidingskoers.

Laatste overwinning in 2019

De laatste zeges van Mollema dateren uit 2019. Toen schreef de Groninger de Ronde van Lombardije en ook de Japan Cup in het Japanse Utsunomiya op zijn naam.

Zaterdag begint en eindigt het peloton in Fayence. De koers heeft een lengte van 177 kilometer. De finish wordt rond 15.20 uur verwacht.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!