MVV en ADO den Haag komen niet tot scoren

1 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[t4b-ticker]

MVV en ADO den Haag komen niet tot scoren

MAASTRICHT – MVV ontving vrijdagavond tijdens de voorbereidingen op het nieuwe voetbalseizoen in De Geusselt ADO Den Haag. Dat duel eindigde in 0-0 en daarmee boekte de ploeg van trainer Darije Kalezic een zeer verdienstelijk resultaat tegen Eredivisionist ADO den Haag.

RODA JC
Roda JC verloor in eigen huis met 2-3 van hoofdklasser SV Meerssen. De gasten openden na 20 seconden al de score en bouwden dat later uit. En zo verloor de ploeg van trainer Jurgen Streppel voor het eerst in deze voorbereiding.

PSV
De oefenwedstrijd die PSV vrijdagavond zou spelen tegen amateurclub v.v. UNA is niet doorgegaan. Een van de spelers van de Veldhovense derdedivisieclub is positief getest op corona, zo kreeg hij net vóór aanvang te horen. Alle spelers waren donderdag getest. PSV wilde, mede op advies van de medische staf, geen risico nemen toen de positieve uitslag bekend werd en UNA had hiervoor alle begrip. De Eindhovenaren speelden vervolgens een onderling duel.

MVV en ADO den Haag komen niet tot scoren
SPORT IN GRONINGEN – Normaal gesproken kijken sportliefhebbers alle sportwedstrijden via een legale weg. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden die vaak door een streamer worden uitgezonden. De kwaliteit ligt met 480p tot 720p iets lager dan dat je gewend bent, maar het is zeker goed te doen. Mits je daar vrede mee hebt, vind je hier een prima alternatief!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter