MVV moet meerdere erkennen in NAC Breda

MVV moet meerdere erkennen in NAC Breda

6 november 2020 0 Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– NAC wint in Maastricht met 4-1 –

MVV moet meerdere erkennen in NAC Breda

MAASTRICHT – MVV heeft vrijdagavond de meerdere moeten erkennen in het team van NAC Breda. De ploeg uit Maastricht verloor thuis met 4-1 van NAC.

Voorsprong

MVV kwam na 22 minuten nog wel op voorsprong maar het feestje was maar van korte duur. Twee minuten later veroorzaakte MVV een penalty die vervolgens door Van Hooijdonk werd verzilverd. Vlak voor de pauze nam NAC de voorsprong. De bal belande via de voet van Dogan achter de doelman van MVV. Na de pauze scoorden Immers (46e min.) en Buffonge (90+1 min.) de 1-3 en de 1-4.

Door de overwinning op MVV komt NAC op 21 punten uit 10 wedstrijden. Hiermee staat de ploeg uit Breda op plaats 4. MVV heeft 9 punten uit 11 wedstrijden. Hiermee staan ze op dit moment 15e.

Gratis Livestream!

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter