MVV pakt in Maastricht drie punten tegen Almere City

MVV pakt in Maastricht drie punten tegen Almere City

26 maart 2021 Uit Door Sportredactie

MVV pakt in Maastricht drie punten tegen Almere City

MAASTRICHT – MVV heeft vrijdagavond in eigen stadion gewonnen van Almere City. Het duel tussen de nummers veertien en nummer drie eindigde in 2-0.

Stand van zaken

Almere City FC verliest met de nederlaag in Maastricht kostbare punten in de strijd om de titel. Met de hete adem van NAC in de nek zou het zo maar kunnen zijn dat de ploeg uit Breda langszij gaat komen. MVV klimt na de overwinning maar liefst drie plaatsen. De ploeg uit het zuiden staat nu met 35 punten op de elfde plaats.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!

Share this...