NAC Breda met 4-0 langs Almere City

NAC Breda met 4-0 langs Almere City

1 februari 2021 Uit Door Sportredactie

NAC Breda met 4-0 langs Almere City

BREDA – NAC Breda heeft in eigen huis de nummer twee in de eerste divisie, Almere City FC met een fikse nederlaag huiswaarts gestuurd. De thuisploeg wist maar liefst met 4-0 te winnen van Almere City.

Vier goals

Almere City FC had een slechte start op de eerste dag in februari. De ploeg uit Almere kwam er in Breda niet aan te pas en verloor door goals van Immers (21), Bilate (44,59) en El Allouchi (85) dan ook met 4-0.

Almere City blijft wel op de 2e plaats in de eerste divisie staan. Wel heeft de ploeg uit Almere nu 3 punten minder dan koploper SC Cambuur. NAC Breda staat nu 4e. Wel staat er nog een flinke klus open. Het verschil met de nummer 3, De Graafschap is 6 punten.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!