NAC Breda pakt in Utrecht vierde overwinning op rij

21 september 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

NAC Breda nieuwe koploper

NAC Breda pakt in Utrecht vierde overwinning op rij

UTRECHT – Het is Jong FC Utrecht maandagavond niet gelukt om de zegereeks van NAC Breda te stoppen. In Utrecht moesten de jongelingen van Jong FC Utrecht met 0-2 de meerdere erkennen in NAC Breda.

NAC Breda gaat door de overwinning op Jong FC Utrecht aan de leiding in de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg uit Breda heeft 12 punten uit vier achtereenvolgende duels. Het is NAC in het verleden nog nooit gelukt om zo van start te gaan in een competitie. Voor NAC scoorden Nick Venema en Sydney van Hooijdonk.

Jong AZ scoort erop los tegen De Graafschap

De Graafschap heeft maandagavond in de Keuken Kampioen Divisie een flink pak slaag gekregen van Jong AZ. In Wijdewormer won het Jong AZ van trainer Michel Vonk met maar liefst 7-3.

Jong AZ staat na de overwinning op De Graafschap op de tiende plaats in de Keuken Kampioen Divisie. De Graafschap staat ondanks de fikse nederlaag zevende.

NAC Breda pakt in Utrecht vierde overwinning op rij
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!