NAC pakt overwinning in Eindhoven

NAC pakt overwinning in Eindhoven

21 november 2020 0 Door Sportredactie

– Almere met 3-0 langs Go Ahead –

NAC pakt overwinning in Eindhoven

EINDHOVEN – NAC Breda heeft zaterdagmiddag de Brabantse derby tegen FC Eindhoven met 4-2 gewonnen. De laatste keer dat NAC de winst pakte in het Jan Louwers Stadion was al even geleden namelijk in het jaar 2000. Het duel in Eindhoven was het 500e duel voor NAC in de eerste divisie.

Snelle voorsprong

FC Eindhoven begon in eigen huis voortvarend aan het duel tegen NAC. Al binnen de minuut stond de ploeg van trainer Ernie Brands op een 1-0 voorsprong. NAC herstelde zich echter snel en ging dankzij goals van Venema en Riera aan de thee met een 1-2 voorsprong. Vlak na de thee trok Donkor de stand echter weer gelijk. Schouten zette de ploeg uit Breda in de 76 minuut weer op voorsprong en Bilate voltrok via de stip in de 81e minuut het definitieve oordeel. (2-4).

Almere City FC wint van Go Ahead Eagles

Almere City bleek zaterdagmiddag weinig moeite te hebben met Go Ahead Eagles. In Almere eindigde de wedstrijd met goals van Helstrup, Bouyaghlafen en Emmers in 3-0.

Gratis Livestream!

NAC pakt overwinning in Eindhoven
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter