NAC verliest thuisduel van NEC

31 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– De Graafschap in slotfase langs Top Oss –

NAC verliest thuisduel van NEC

BREDA – NEC heeft vrijdagavond in de Keuken Kampioen Divisie de uitwedstrijd bij NAC Breda met 1-0 weten te winnen. Ondaan maakte in de openingsfase de winnende treffer.

Coronabesmettingen

NAC begon dit seizoen goed met 6 overwinningen. Na een reeks van coronabesmettingen zit er in Breda flink de klad in. Van SC Cambuur en Almere City FC werd verloren en ook nummer 5 NEC wist NAC een draai om de oren te geven.

NEC klimt door de overwinning over NAC heen en staat nu vierde met 19 punten uit 10 wedstrijden. NAC heeft een wedstrijd minder gespeeld en heeft 18 punten.

De Graafschap in slotfase langs Top Oss

De Graafschap heeft de uitwedstrijd bij TOP Oss met 0-2 weten te winnen. De treffers vielen pas laat in de tweede helft.

Seuntjens maakte in de 78ste minuut de 0-1 en Verbeek verdubbelde vlak voor tijd de score. Door de overwinning blijven De Graafschap de nummer 3 met 22 punten uit 9 wedstrijden. TOP Oss staat voorlopig vijftiende met 8 punten uit 10 duels.

Gratis Livestream!

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!