NAC wint in Breda van FC Volendam

NAC wint in Breda van FC Volendam

18 december 2020 Uit Door Sportredactie

– Keuken Kampioen Divisie –

NAC wint in Breda van FC Volendam

BREDA – NAC Breda is het weekend goed van start gegaan. De ploeg uit Breda wist op eigen veld eenvoudig met 3-0 te winnen van FC Volendam.

Betere spel

NAC had vrijdagavond in Breda het betere van het spel en pakte dank ook eenvoudig de overwinning. FC Volendam creëerde wel kansen maar kwam niet tot scoren. El Allouchi (53) en Van Hooijdonk (69,76/p) maakten de klus voor NAC af.

NAC Breda is geklommen op de ranglijst. De ploeg uit Breda heeft nu 32 punten en staat hiermee 4e. FC Volendam volgt met 30 punten op de 6e plaats.

FC Den Bosch – FC Eindhoven

FC Den Bosch en FC Eindhoven kwamen in Den Bosch niet verder dan 1-1. De doelpunten kwamen van de voet van Meerveld (16) en Botermans (74).

Eindhoven staat na vandaag 7e. De ploeg uit het zuiden van het land heeft 26 punten. FC Den Bosch staat met 11 punten voorlaatste in de eerste divisie.

Uitslagen Vrijdag:                
NAC Breda     3 FC Volendam    0
FC Den Bosch   1 FC Eindhoven   1
MVV Maastricht  3 FC Dordrecht   1
Jong AZ      2 Helmond Sport   2

Gratis Livestream!

Moeizame overwinning van AZ op FC Emmen
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!