Nationale sprinttitels voor Otterspeer en Leerdam

Nationale sprinttitels voor Otterspeer en Leerdam

29 november 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Leerdam verslaat Kok op afsluitende afstand –

Nationale sprinttitels voor Otterspeer en Leerdam

HEERENVEEN – Jutta Leerdam en Hein Otterspeer zijn in Heerenveen nationaal sprintkampioen geworden.

Otterspeer pakt derde nationale titel

De 32- jarige Hein Otterspeer had na zaterdag een riante voorsprong opgebouwd dankzij een indrukwekkende 1.000 meter. Hij gaf dit op de slotdag dan ook niet meer uit handen. Het was voor Otterspeer de derde keer in zijn loopbaan dat hij de nationale sprinttitel veroverde. Het zilver ging naar Kai Verbij. Dia Dia Ntab greep het brons.

Leerdam slaat in afsluitende rit toe

De titel bij de vrouwen ging naar Jutta Leerdam. Leerdam sloeg in haar laatste rit, de 1000 meter toe. Femke Kok ging na drie afstand overwinningen aan de leiding maar zag het goud op de laatste afstand uit haar handen glippen. Suzanne Schulting greep het brons.

Gratis Livestream!

Nationale sprinttitels voor Otterspeer en Leerdam
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter