Nationale titel 500 meter voor Femke Kok

Nationale titel 500 meter voor Femke Kok

31 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Tweede plaats voor Leerdam –

Nationale titel 500 meter voor Femke Kok

HEERENVEEN – Femke Kok heeft bij de NK Afstanden in Heerenveen het goud veroverd op de 500 meter. De 20-jarige Friezin won beide afstanden.

Dubbele zege

Kok reed in Thialf twee keer 37,88 en dat was voldoende om Jutta Leerdam (zilver) te verslaan. Leerdam reed 38,18 en 38.01. Marrit Fledderus legde verassend beslag op het brons. Voormalig kampioene Jorien ter Mors kwam niet verder dan de vierde plaats.

Krol sleept titel op 1.500 meter binnen

Thomas Krol heeft de nationale titel op de 1.500 meter binnen gesleept. Krol won in een tijd van 1.44,30. Patrick Roest die vrijdag het goud veroverde op de 5.000 meter reed in  1.45,00 naar de tweede tijd. Wesley Dijs eindigde in 1.45,30 als derde.

Irene Schouten wint 3.000 meter

Irene Schouten heeft de nationale titel op de 3.000 meter gewonnen. Voor Schouten die al 7 keer de nationale titel veroverde op de mass-start is het haar eerste individuele titel.

Schouten klokte in Thialf veruit de snelste tijd in 4.01,93. Reina Anema (4.04,28) verraste door in een rechtstreeks duel Antoinette de Jong (4.04,53  te kloppen. 

Gratis Livestream!

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...