Nationale titel op de weg voor Van der Poel

Nationale titel op de weg voor Van der Poel

23 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Van der Poel klasse apart

Nationale titel op de weg voor Van der Poel

WIJSTER – Mathieu van der Poel heeft op de Drentse keien van Wijster de nationale titel op de weg binnengehaald. De oppermachtige Alpecin-renner reed op de Col du Vam iedereen naar huis.

Demarrage

Van der Poel plaatste op 45 kilometer van de streep zijn zoveelste demarrage en nam toen op de VAM-berg definitief afscheid van de rest van het peloton. Het Jumbo-trio Jos van Emden, Pascal Eenkhoorn en Timo Roosen kregen het gat na de zoveelste demarrage van Van der Poel niet meer gedicht en zag de alleskunner dan ook pas na de finish terug.

Troostprijs

Nils Eekhoff van Team Sunweb passeerde na 25 ronden als tweede de eindstreep en greep samen met Jumbo-Visma renner Timo Roosen de twee overige troostprijzen.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Stream Tips!

Ben jij een echte sportliefhebber en kijk jij graag naar alle sportwedstrijden? Dan ben je hier op het juiste adres! Want op Sport in Groningen kan je diverse linkjes vinden naar de mooiste sportevenementen en de grootste toernooien. Zo kan je kijken naar alle Eredivisie en Eerste-Divisie voetbalUEFA Champions LeagueUEFA Europa League wedstrijden, alle internationale voetbalcompetitiesWielrennenVeldrijdenFormule 1TennisZwemmenSchaatsen en nog veel meer. Dus open bovenaan de site het dropmenu en klik vervolgens op jouw favoriete sportstream-link! 

Veel plezier op Sport in Groningen! 

Nationale titel op de weg voor Van der Poel
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van sportwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter