NEC schakelt in extra tijd Fortuna uit

NEC schakelt in extra tijd Fortuna uit

21 januari 2021 Uit Door Sportredactie

NEC schakelt in extra tijd Fortuna uit

NIJMEGEN – Eerstedivisionist NEC heeft donderdagavond voor een verrassing gezorgd in de strijd om een plek voor de kwartfinale in de KNVB beker. De Nijmegenaren wisten in het eigen stadion de eredivisionist Fortuna Sittard in de extra tijd van de verlenging met 3-2 uit te schakelen.

Verlenging

Na een gelijke stand van 1-1 moesten beide ploegen zich in Nijmegen opmaken voor de verlenging. De thuisploeg kreeg in de verlenging een uitgelezen kans om op voorsprong te komen. Jordy Bruijn schoot de strafschop vanaf de stip feilloos binnen (2-1).

Thomas Beekman maakte er enkele minuten later 3-1. Flemming bracht met 3-2 de spanning in de wedstrijd weer terug in de wedstrijd. NEC wist stand te houden en gaat naar de kwartfinale van de KNVB Beker.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws, Sport in Groningen, Sport in Nederland en Gratis Sport Kijken hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

(Let op: Het Sportnieuws en Sport in Groningen streamen de uitzendingen niet zelf maar plaatsen slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!