NEC wint en klimt naar vijfde plaats

NEC wint en klimt naar vijfde plaats

15 maart 2021 Uit Door Sportredactie

NIJMEGEN – NEC heeft maandagavond op eigen veld gewonnen van FC Volendam. De Nijmegenaren wisten FC Volendam met een 1-0 nederlaag huiswaarts te sturen. NEC klimt door de overwinning op Volendam naar de vijfde plaats in de eerste divisie. Tavsan (20) schoot de enige goal van de wedstrijd binnen.

Jong FC Utrecht – Jong PSV

Jong PSV scoorde er op bezoek bij Jong FC Utrecht op los. De Eindhovenaren wisten in Utrecht met 6-1 te winnen. De jongelingen van Utrecht blijven in de competitiestand nog wel voor de Eindhovenaren staan. FC Utrecht staat met 28 punten zestiende en PSV volgt met slechts één punt minder op de zeventiende plaats.

Jong AZ – Jong Ajax

Jong AZ wist thuis te winnen van Jong Ajax. Het duel in Alkmaar eindigde in 2-1. Jong AZ staat met 26 punten net onder de ploeg van Jong PSV. Jong Ajax blijft met 31 punten op de dertiende plaats staan.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!

Share this...