Nederlandse darters sterk op WK darts

Nederlandse darters sterk op WK darts

28 december 2020 Uit Door Sportredactie

– WK Darten –

Nederlandse darters sterk op WK darts

LONDEN – De Nederlandse darters doen het goed op de WK darts in Engeland. Inmiddels hebben Michael van Gerwen, Vincent van der Voort en Dirk van Duijvenbode de achtste finales bereikt van WK darts. Dinsdag kan er zelfs nog een vierde Nederlander bij komen. Dan speelt de Fries Danny Noppert nog om een plaats voor de achtste finales.

Programma

De achtste finales gaan dinsdag van start en worden woensdagavond afgerond. Het programma ziet er als volgt uit:

MICH.VAN GERWEN,1 - Joe Cullen,Eng,16 -
                    
NOPPERT/Chisnall - D.v.d.Bergh,Bel,9 -
                    
Lowe/Petersen   - Anderson/Suljovic -
                    
D.VAN DUIJVENBODE - Durrant/Baggish  -
                    
G.Clemens,Dui,31 - K.Ratajski,Pol,14 -
                    
Wade/Bunting   - Ryan Searle,Eng  -
                    
Price/Dolan    - Merv.King,Eng,19 -
                    
VINC.V.D.VOORT,27 - Gurney/Dobey   -

Wil je niets missen van de aanstaande finales? Kijk hier gratis via een stream naar alle wedstrijden!

Gratis Livestream!

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!