Negen miljoen extra nodig voor bouw Leer- en sportpark Langeleegte

VEENDAM – De gemeente Veendam heeft negen miljoen euro extra nodig voor de bouw van het leer- en sportpark Langeleegte. Het project dat volgens de berekeningen 14,8 miljoen euro zou gaan kosten is inmiddels gestegen naar ruim 23 miljoen euro.

Als oorzaak geeft de gemeente aan dat dit komt door een aantal ‘niet beïnvloedbare kosten’. Zo zou er meer ruimte nodig zijn voor de fusie van het Ubbo Emmius en het Winkler Prins en zouden de bouwvoorschriften met betrekking tot energiebesparingen verscherpt zijn.

Ook zou het alternatief voor rubbergranulaat op kunstgrasvelden en het opruimen van aangetroffen vervuiling de kosten opstuwen.

Sportredactie

Next Post

Lycurgus start kampioenspoule uit tegen Taurus

di feb 19 , 2019
GRONINGEN – Landskampioen Abiant Lycurgus begint de kampioenspoule om de volleybaltitel zaterdag uit tegen Taurus in Houten. Vervolgens staat voor 2 maart de ontmoeting met Orion op het programma. De derde wedstrijd in de kampioenspoule speelt Lycurgus op 6 maart in Groningen tegen Sliedrecht. Op 9 maart speelt Lycurgus in […]
Lycurgus wint in Ede en blijft koploper in eredivisie

Contact

Open chat
1
(Alleen beschikbaar voor whatsapp berichten!) Sport in Groningen Whatsapp! Stuur ons een tip, nieuwsbericht, verslag of foto via whatsapp!
Klik op onderstaande button om een bericht te sturen!
Een e-mailbericht sturen mag natuurlijk ook: info@sportingroningen.nl
Powered by
{ "slotId": "", "unitType": "responsive", "pubId": "pub-9624648493023345", "resize": "auto" }
%d bloggers liken dit: