Noa Lang schiet Ajax langs FC Twente

Noa Lang schiet Ajax langs FC Twente

ENSCHEDE – Ajax heeft zondagmiddag in de eredivisie een benauwde overwinning geboekt. In Enschede won de koploper van de eredivisie met 2-5.

Noa Lang was aan de zijde van Ajax de grote man. De aanvaller startte zondag voor de eerste keer in de basis en maakte direct een hattrick. Klaas Jan Huntelaar scoorde tussendoor ook nog eens twee keer.

Ajax kreeg het in Enschede niet kado. Via Nakamura en Cantalapiedra stond het na twintig minuten 2-0 voor FC Twente. Toch wist Ajax, wat matig voetbalde toch weer vijf keer te scoren en nam het drie punten mee naar Amsterdam.

Livestreams: Sportstream24.nl

Meer gratis livestreams!!

Volg ons ook op twitter!

Sportredactie

Next Post

Steven Berghuis helpt Feyenoord aan winst

zo dec 1 , 2019
ROTTERDAM – Feyenoord heeft in De Rotterdamse Kuip een moeizame 1-0 zege behaald op PEC Zwolle. Een fraaie goal van Steven Berghuis gaf in de eerste helft de doorslag. De ploeg van trainer Dick Advocaat heeft dankzij de zege weer aansluiting gevonden met de subtop van de eredivisie en staat […]
Berghuis schiet Feyenoord langs PSV

Contact

Open chat
1
(Alleen beschikbaar voor whatsapp berichten!) Sport in Groningen Whatsapp! Stuur ons een tip, nieuwsbericht, verslag of foto via whatsapp!
Klik op onderstaande button om een bericht te sturen!
Een e-mailbericht sturen mag natuurlijk ook: info@sportingroningen.nl
Powered by
{ "slotId": "", "unitType": "responsive", "pubId": "pub-9624648493023345", "resize": "auto" }
%d bloggers liken dit: