Noppert worstelt zich langs Carolissen

Noppert worstelt zich langs Carolissen

22 december 2020 Uit Door Sportredactie

– WK Darten –

Noppert worstelt zich langs Carolissen

DARTEN – Danny Noppert heeft de derde ronde van het PDC WK Darts bereikt. De Fries rekende met 3-1 af met de Zuid-Afrikaan Cameron Carolissen.

Zware partij

Van harte ging het niet met de 29-jarige Noppert die de eerste vier legs van de partij kansloos verloor. Daarna begon het scorend iets beter te lopen maar het was absoluut niet de beste partij van Noppert in zijn carrieré.

Toch lukte het Noppert om de partij te winnen. In de derde ronde zal hij echter een beter niveau moeten halen om verder in het toernooi te kunnen komen.

Gratis Livestream!

Moeizame overwinning van AZ op FC Emmen
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!