Ntab prolongeert titel op 500 meter

Ntab prolongeert titel op 500 meter

30 oktober 2020 0 Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Ntab snel in Thialf –

Ntab prolongeert titel op 500 meter

HEERENVEEN – Dai Dai Ntab heeft bij de NK Afstanden in Heerenveen de nationale titel gepakt op de 500 meter. Ntab won zowel de 1e als de 2e omloop.

Otterspeer en Verbij

Hein Otterspeer eindigde in het algemeen klassement als tweede en Kaj Verbij als derde. Ntab won de eerste 500 meter in 34,80. In de 2e omloop was hij met 34,84 een fractie langzamer.

Ntab prolongeert titel op 500 meter

Ntab prolongeert titel op 500 meter
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter