Olympiakos maakt einde aan Europees avontuur PSV

Olympiakos maakt einde aan Europees avontuur PSV

25 februari 2021 Uit Door Sportredactie

EINDHOVEN – Aan het Europees avontuur van PSV is donderdagavond een einde gekomen. Alhoewel het er lang naar uitzag dat de Eindhovenaren hun Europa-tour, na een uit nederlaag van 4-2, een vervolg zouden geven maakte Olympiakos er vlak voor het eindsignaal met één goal een einde aan (2-1). Zahavi tekende voor de beide goals van PSV.

Ajax wel verder

Ajax heeft zich als enige Nederlandse club wel weten te plaatsen voor de volgende ronde. Na een uitzege bij Lille (2-1) eindigde het duel in de Arena in Amsterdam ook in het voordeel van de Amsterdammers (2-1).

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!

Share this...