Opnieuw dagzege in Dauphiné voor Jumbo-Visma

Opnieuw dagzege in Dauphiné voor Jumbo-Visma

13 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]
Na Van Aert nu ook Roglic succesvol

Opnieuw dagzege in Dauphiné voor Jumbo-Visma

WIELRENNEN – Ook de tweede etappe van het Critérium du Dauphiné is een prooi geworden voor Jumbo-Visma. De Sloveense kopman Primoz Roglic was de sterkste in de rit over 135 kilometer van Vienne naar Col de Porte, de eerste van vier aankomsten bergop die de Franse ronde telt.

Roglic neemt leiderstrui over van Van Aert

Roglic nam door zijn dagzege de leiderstrui over van zijn ploeggenoot Wout van Aert. Net als Van Aert ging ook Roglic in de laatste kilometers aan om vervolgens alleen de finishlijn in Col de Porte.

Vrijdag van Corenc naar Saint-Martin-de-Belleville

Vrijdag staat de derde etappe op het programma. Dan fietsen de renners van Corenc naar Saint-Martin-de-Belleville, een rit van 156,5 kilometer. Ook de derde etappe is live (vanaf 15.00 uur) te zien via de gratis stream.

Opnieuw dagzege in Dauphiné voor Jumbo-Visma
SPORT IN GRONINGEN – Normaal gesproken kijken sportliefhebbers alle sportwedstrijden via een legale weg. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen wielerwedstrijden die vaak door een streamer worden uitgezonden. De kwaliteit ligt met 480p tot 720p iets lager dan dat je gewend bent, maar het is zeker goed te doen. Mits je daar vrede mee hebt, vind je hier een prima alternatief! Kijk hier dus live naar de Livestream Critérium du Dauphiné maar ook nar vele andere sportwedstrijden als bijvoorbeeld voetbal, formule 1, schaatsen, atletiek, verlrijden en noem ze maar op.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter!