Opnieuw geen overwinning voor FC Emmen

Opnieuw geen overwinning voor FC Emmen

13 december 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– FC Emmen stevig onderaan in eredivisie –

Opnieuw geen overwinning voor FC Emmen

EMMEN – Het is FC Emmen zaterdagavond opnieuw niet gelukt om een wedstrijd te winnen. De Drenten speelden op de Oude Meerdijk in Emmen met 1-1 gelijk tegen ADO Den Haag.

Opnieuw geen winst

Na de nederlaag van vorige week en de resultaten van de concurrenten lag er extra druk op het duel tegen ADO Den Haag. Maar net als in de voorgaande wedstrijden lukte het de formatie uit Drenthe niet om te winnen. De Emmenaren kwamen nog wel terug van een achterstand, maar verder dan een 1-1 kwamen ze niet. Nadat Besuijen in de 6e minuut vogeltje vrij binnen kon schieten kwamen de de Drenten pas in de 72e minuut via het hoofd van Miguel Araujo op 1-1.

FC Emmen staat stevig onderaan in de eredivisie. De ploeg van trainer Dick Lukkien haalde tot nu toe slechts 4 punten uit 12 wedstrijden. ADO Den Haag staat met 7 punten voorlaatste.

Gratis Livestream!

Moeizame overwinning van AZ op FC Emmen
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!