Opnieuw nederlaag voor FC Emmen

4 december 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Sparta met 2-1 te sterk voor de Drenten –

Opnieuw nederlaag voor FC Emmen

ROTTERDAM – FC Emmen heeft opnieuw een nederlaag in de eredivisie geleden. In Rotterdam was Sparta met 2-1 te sterk voor het team van trainer Dick Lukkien.

FC Emmen wacht op eerste zege

Het was opnieuw een zure avond voor de ploeg uit Emmen. Zowel FC Emmen als Sparta wisten weinig kansen te creëren. Toch lag de bal al na twintig minuten in het doel van FC Emmen. Deroy Duarte profiteerde van gestuntel van Emmen-verdediger Glenn Bijl en werkte de bal met zijn knie het doel in. FC Emmen kwam vervolgens wel uit zijn schulp maar wist voor de rust geen echte kansen te creëren.

Vlak na de thee was het wel raak voor de Drenten. Uit een hoekschop kopte Michael de Leeuw de 1-1 binnen. Sparta kwam een paar minuten later alweer op voorsprong. De middenvelder Abdou Harroui haalde uit vanaf ongeveer 25 meter en zag zijn schot in de kruising van het Emmen doel vliegen.

Sparta kwam in het laatste deel van de wedstrijd niet meer in gevaar en greep opnieuw de winst. Voor FC Emmen een zure zaak. De Drenten wachten nog steeds op de eerste zege in de competitie.

Gratis Livestream!

Moeizame overwinning van AZ op FC Emmen
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!