Opnieuw overwinning voor FC Groningen

1 november 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– FC Groningen klopt VVV (2-1) –

Opnieuw overwinning voor FC Groningen

GRONINGEN – FC Groningen heeft de smaak te pakken. Zaterdagavond werd VVV-Venlo in Groningen met 2-1 verslagen. Met 10 punten uit 4 wedstrijden zijn de resultaten van trainer Danny Buijs prima te noemen.

Verdubbelen

FC Groningen kwam in de eerste helft via Patrick Joosten op een 1-0 voorsprong. Na rust wist de ploeg van Danny Buijs de score te verdubbelen toen de Noor Strand-Larsen de bal beheerst in de hoek schoof.

De Griek Giannis Giakoumakis scoorde diep in blessuretijd nog wel de 2-1 maar er was onvoldoende tijd om nog op jacht te gaan naar de gelijkmaker.

FC Groningen staat met 13 punten 6e in de eredivisie. VVV-Venlo staat nu 14e.

Gratis Livestream!

Opnieuw overwinning voor FC Groningen
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...