Oranje -18 speelt vierlandentoernooi in Assen

ASSEN – Oranje onder 18 gaat op het sportpark van Achilles 1894 en op het terrein van Harkemase Boys een vierlandentoernooi spelen. Het vriendschappelijke voetbaltoernooi wordt gehouden ter voorbereiding op het WK in Brazilië. Zowel Amerika, Mexico, Nederland als Denemarken nemen deel aan het vierlandentoernooi.

Zes wedstrijden
Het eerste duel van Nederland wordt om 18.30 uur gespeeld bij Harkemase Boys. In die wedstrijd is Denemarken de tegenstander. Tegelijkertijd spelen Amerika en Mexico tegen elkaar op het sportpark van Achilles 1894.

Zaterdag komen de Nederlandse jongens naar Assen voor de wedstrijd tegen Amerika. Dat duel begint om 15.00 uur. In Friesland spelen dan Mexico en Denemarken tegen elkaar.

De slotdag is maandag 9 september. Denemarken en Amerika ontmoeten elkaar dan om 18.30 uur in Assen terwijl Nederland en Mexico het bij Harkemase Boys tegen elkaar opnemen. De toegang voor alle wedstrijden is gratis.
1
(Alleen beschikbaar voor whatsapp berichten!) Sport in Groningen Whatsapp! Stuur ons een tip, nieuwsbericht, verslag of foto via whatsapp!
Klik op onderstaande button om een bericht te sturen!
Een e-mailbericht sturen mag natuurlijk ook: info@sportingroningen.nl
Powered by
%d bloggers liken dit: