Oranje blameert zich in Turkije

Oranje blameert zich in Turkije

24 maart 2021 Uit Door Sportredactie

ISTANBUL – Het Nederlands voetbalelftal heeft in zijn eerste kwalificatiewedstrijd voor het WK in Qatar een flinke misstap begaan. Turkije smeerde het team van oranjetrainer Frank de Boer een beschamende 4-2 nederlaag aan.

Slecht resultaat

Bondscoach Frank de Boer spreekt na afloop van het duel in Turkije van een heel slecht resultaat tegen een dodelijk effectief Turks elftal.

Het spel was de eerste helft niet goed. Oranje maakte veel te veel fouten, speelde ook in een te laag tempo. Turkije profiteerde hier van via een snelle omschakeling.

Voor het Nederlands elftal is het uithuilen en opnieuw beginnen. Zaterdag staat het volgend kwalificatieduel op het programma. Dan is Letland in Amsterdam de tegenstander.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!

Share this...